recensioner av zombiefilm på svenska - zombie movie reviews in Swedish

INFO Premiär!

Välkommen till vad som förhoppningsvis blir Sveriges största – och bästa – hemsida om zombiefilm. Målsättningen är också att bygga upp det största arkivet på Internet av fullängdsrecensioner av zombiefilmer.

Redan imorgon, på midsommarafton, börjar material i form av artiklar och recensioner postas här. Uppdateringstakten framöver väntas också vara hög, och under de första månaderna är så gott som dagliga uppdateringar att vänta. På lite längre sikt kommer uppdateringstakten dock att avta något men målsättningen är ändå att publicera en recension i veckan, i genomsnitt, under de kommande åren.

För att fira premiären har den här sidan George A Romero-tema under återstoden av juni månad. Förutom de officiella filmerna i den trendsättande The Dead-sviten, presenteras även en mängd andra filmer med anknytning till dessa mästerverk av zombiefilms-genrens förgrundsgestalt. Därefter väntar fler teman, däribland klassiska europeiska respektive amerikanska zombiefilmer, liksom moderna zombiefilmer samt zombiefilmer i den så kallade splatterfilms-genren. Med mera.

Blog of the Living Dead är alltså här för att stanna, så titta in regelbundet för att inte riskera översvämmas av fascinerande läsning om människoätande kadaver!

Missa för all del inte heller informationen i den så kallade programförklaringen nedan!

- Fläskätaren

Inga kommentarer: