recensioner av zombiefilm på svenska - zombie movie reviews in Swedish

INFO Tema-artiklar

Jag har ägnat den gångna helgen åt att uppdatera de tidigare så kallade tema-artiklarna. Förutom korrektur och även en del redigering, så har par av artiklarna även utökats. Speciellt The Dead, del 3, som numera även innehåller en del information om den kommande nyfilmatiseringen av Day of the Dead (1985).

Numera leder omslagsbilderna i själva artiklarna också till respektive recension. Detta var alltså inte möjligt att göra när artiklarna ursprungligen postades, eftersom recensionerna ifråga lades upp i efterhand. Dessutom återfinns artiklarna numera även i menyn (till höger) på startsidan. (Märk att man alltid kan komma tillbaka till startsidan genom att klicka på länken längst ned i menyn.) Observera dock att alla recensioner som är relaterade till respektive ämne inte nödvändigtvis är länkade till i själva artikeln, utan man får använda sig av arkivet (se menyn på startsidan) för att finna samtliga recensioner (samt övriga postningar).

Under augusti månad fortsätter kavalkaden av zombiefilms-recensioner! Ytterligare tema-artiklar är också att vänta, bland annat om splatterfilmer respektive klassiska zombiefilmer. Beroende på arbetsbelastning kan det också bli en del uppehåll framöver.

– Fläskätaren

Inga kommentarer: