recensioner av zombiefilm på svenska - zombie movie reviews in Swedish

INFO Nytt år, nya tag

Den här bloggen har varit inaktiv i ett halvår nu men inom kort blir det förhoppningsvis ändring på det. Avbrottet har berott på en mängd skilda saker, varav den främsta förmodligen varit lättja. Framöver har undertecknad dock, förhoppningsvis, även tillgång till mera fritid.

En anledningen till den långa vinterdvalan har nog också varit den höga uppdateringstakten inledningsvis. Den paradoxala konsekvensen av uppehållet är också att det finns mängder av färdigt material - det behöver bara bearbetas vidare för publicering. Därmed borde det inte heller vara speciellt betungande att dra igång igen, snart. Uppdateringstakten lär dock bli aningen långsammare, men återkom för all del regelbundet för nya recensioner av såväl nya som gamla zombiefilmer. Fler temaartiklar lär tyvärr låta vänta på sig, men ett nytt inslag är däremot nyhetsrapportering kring aktuella zombiefilms-projekt.

Nu gäller det bara att komma igång också, vilket kan kräva en smärre kraftansträngning. Idéer, förslag och frågor emottages också tacksamt. (Svara gärna på den här postningen i väntan på andra kontaktytor.) Slutligen ett tack till alla som faktiskt besöker bloggen, mer eller mindre regelbundet. Och till som tagit sig tid att kommentera innehållet! Jag ska även försöka besvara kommentarerna, vid tillfälle.

- Fläskätaren

Inga kommentarer: