recensioner av zombiefilm på svenska - zombie movie reviews in Swedish

INFO Inför det nya året

Som återkommande besökare säkert redan har märkt så har det hänt en del med bloggens form under mellandagarna. Det mesta är givetvis ytligt men det döljer sig faktiskt ett par nyheter i menyn, till höger: För det första är samtliga recensioner numera listade och för det andra finns numera en gästbok kopplad till denna blog. (Observera att det även går bra att skicka privata meddelanden till undertecknad genom gästboken. Exempelvis tips om nyheter eller annat zombiefilms-relaterat.)

Dessutom är några zombiefilms-relaterade blogg-grannar listade i den så kallade bloggrullen, längst ned i menyn. Ta med andra ord en titt på dessa rekommenderade bloggar när du har läst igenom alla recensioner du kan ha missat tidigare, samt skrivit vad du tycker om nymodigheterna i gästboken. Under hela januari pågår dessutom en liten läsarundersökning, se menyn. Frågan är alltså hur ni besökare uppfattar bloggens nya utseende och tema. Jag räknar med att domslutet blir hårt men rättvist!

Januari månad kommer att tillägnas en par större framåtblickar på det nya årets zombiefilms-releaser, men det finns även plats för ett-par-tre nya recensioner. Upplägget för nyhetsrapporteringen är också i övrigt omarbetad, men som besökare upplever man det i bästa fall enbart som att det blir tydligare och även överskådligare framöver. Det kan också bli en och annan lite längre nyhetsartikel framöver. Nytt för 2008 är också mer allmänna tips om intressanta hemsidor, kortfilmer och annat zombiefilms-relaterat.

Välkommen tillbaka till Sveriges största - och bästa - zombiefilms-blogg!

- Fläskätaren

Inga kommentarer: