recensioner av zombiefilm på svenska - zombie movie reviews in Swedish

TIPS Mail Order Zombie (podcast)

Mail Order Zombie är en så kallad podcast, eller ett online-radioprogram, som publiceras online på veckobasis (se länk till hemsidan nedan) av Derek M Koch. Fokus ligger på zombiefilms-recensioner och då särskilt filmer som kan införskaffas via postorder. I övrigt består materialet av bland annat zombiefilms-nyheter samt en genomgång av aktuella podcasts. Lyssnare uppmanas att höra av sig via e-post alternativt ringa in voice mail.

Det senaste avsnittet, det tolfte i ordningen, är ovanligt långt och inkluderar ganska omfattande recensioner av filmerna The Stink of Flesh (2005) samt Raiders of the Damned (2005). Episod #13 utkommer på torsdag och inkluderar bland annat en recension av Curse of the Maya (2004) som även getts ut under titeln Dawn of the Living Dead. Avsnitt #25 väntas förresten bli någonting alldeles speciellt!

Extern länk:

6 kommentarer:

astarot sa...

Schysst! Jag har å tänkt tipsa om det där, men kanske väntar ett tag nu :-)

vet du förresten om nån radiostation som sänder en zombieföljetong? Jag har lyssnat på en förr på nätet men hittar inte igen den nu :-(

Fläskätaren sa...

Jag har varit på gång med en liten tipsnotis om detta ett bra tag nu, men det blev alltså av först idag. (Vi kanske skulle kunna kors-posta varandras grejer på något vis? Vi har ju väldigt olika upplägg på bloggarna så ett samarbete känns mera naturligt än någon form av konkurens. Bara en tanke.)

Vad gäller zombieföljetång så känner jag dessvärre inte till någon sådan. Jag är nog alldeles för upptagen med zombieFILMERNA för att orka ta till mig allt annat på temat som görs hela tiden. Lycka till, hur som helst.

astarot sa...

jag vet inte om vi konkurrerar precis... det är väl bara kul - jag har ju INGA ambitioner på nyhetsvärde så det gör mig ingenting. Du kommer att vara först på det mesta eftersom jag helst och oftast har sett/läst/spelat skiten innan jag orkar blogga om det... Så fortsätt i lugn och ro med din stiliga blogg

Fläskätaren sa...

Äsch, det är ju bara jag som egentligen inte vill blogga, utan använder den här bloggen för att publicera mina recensioner på och - numera även - förmedla nyheter på. Det är ju du som bloggar på riktigt, juh. Så är det någon nyhet du tycker verkar spännande (jag bevakar ju dessa saker ganska hårt) så är det bara att sno och citera min postning rakt upp-o-ner - om du vill. Sedan lägger du givetvis till din egen kommentar till det hela så att det blir ett blogg-inlägg av det hela.

Det är alltså bara en tanke, just med tanke på att vi sysslar med delvis helt olika saker. (Jag bloggar alltså inte främst, utan leker nyhetsförmedling med fredagsrecension, typ. Underhållningsvärde har ungefär lika låg prioritet som "nyhetsvärde" har för din blogg.)

astarot sa...

Haha!! vad är en "riktig blogg"?

Fläskätaren sa...

Eh, visst kan man kalla vad som helst för en blogg (det gör ju jag). Men en nyhetssida och en blogg är ju lite olika bestar, egentligen. Jag använder ju min blogg som en ganska renodlad nyhetssida, försöker vara "objektiv" (vad det nu innebär) och blandar inte in egna åsikter och värderar inte det renodlade nyhetsmaterialet. (Ett tag försökte jag faktiskt "blogga" litet om nyheterna genom att skriva egna kommentarer.)

Din blogg skulle väl vara ungefär motsatsen till min egen, väl? Och jag menar verkligen att din är "bloggigare" och säkert också mera läsvärd. Din blogg uppmuntrar nog också till feedback på ett helt annat sätt. (Tack för kommentaren, förresten.)

Tycker du att någonting ovan känns kontroversiellt på något sätt?

Oavsett så tycker jag nog att våra bloggar kompletterar varandra väldigt bra. (Snyggt med recension av samma film på premiärdagen, förresten.) Därav tanken om samarbete, men det kan ju få vara mera outtalat i så fall. (Alltså att jag bara snor ditt material och hänvisar tillbaka till källan. Och vice versa. Det är väl så man gör, i bloggvärlden?)