recensioner av zombiefilm på svenska - zombie movie reviews in Swedish

INFO Schlager-paus

Luften har, som synes, gått ur den här bloggen en aning. Det som skulle bli en nytändning blev istället till intet. Jag får väl skylla på tidsbrist med hänvisning till flytt, övertid på jobbet och nu dessutom en förlamande förkylning. Jag försöker visserligen hålla mig uppdaterad om vad som händer inom zombiefilms-svängen men har däremot inte haft tillfälle att recensera några fler filmer. Jag vet att jag borde skriva en hög med nyhetsnotiser till bloggen, men med tanke på att årets största mediehändelse pågår i Belgrad just nu räcker min febersjuka uppmärksamhet inte riktigt till. (Ja, jag följer faktisk Schlager-EM med stort intresse. Finland rockar för övrigt, som vanligt. Ukraina kommer däremot att vinna. Hasta la vista, Dustin!)

Jag får helt enkelt stöka undan allt vad arbete och schlager-bögerier heter först och tar sedan i med nya friska tag. Om det blir nästa vecka eller nästa månad återstår dock att se.

- Fläskätaren

Extern länk:

2 kommentarer:

astarot sa...

Hmmm, synd
Hur ska man då veta vad som händer?

sluta kolla på schlagern! (om du inte har barn att skylla på ;)

Fläskätaren sa...

Jag blir givetvis bara glad om någon faktiskt hinner sakna bloggen. Sedan är det lite av lågsässong just nu vad gäller nyheter, så de senaste veckorna har känts lite som att man försökt koka soppa på spik. Det blir med andra ord fler och matnyttigare postningar när det väl börjar lossna litet smått. (Nästa recension verkar förresten bli Oasis of the Zombies. Det verkar faktiskt inte bättre än så.)