recensioner av zombiefilm på svenska - zombie movie reviews in Swedish

FÖRHANDSTITT Johnny Sunshine: Maximum Violence

Den amerikanska grindhouse-filmen (i ordets rätta bemärkelse) Johnny Sunshine: Maximum Violence utkommer på DVD 5 augusti i Nordamerika. Filmen, som lära ha spelats in med en närmast obetydlig budget, var ursprungligen tänkt att utkomma redan nu i sommar. Nu väntas distributören Brain Damage Films istället satsa helhjärtat på lanseringen av filmen.

Johnny Sunshine: Maximum Violence (2008) utspelar sig i en nära framtid där de rika har avskärmat sig inne i befästa städer efter att de döda vaknat med en hunger efter de levandes kött. Utanför murarna finns en brutal verklighet där droger, sex, våld och död är allestädes närvarande. Handlingen kretsar kring titelns kvinnliga snuffilms-stjärna och yrkesmördare som blivit litet för framgångsrik för sitt eget bästa. Det rör sig alltså om en tämligen extrem dystopisk historia i regi av Matt Yeager, medan Sean-Michael Argo skrivit och producerat - samt spelar en av rollerna.

Externa länkar:

3 kommentarer:

astarot sa...

Helvete... det där verkade maximum uselt.

Fläskätaren sa...

Jag måste faktiskt säga att jag ser framemot denna. Det verkar definitivt vara någonting nytt, om inte annat. Jag är övertygad om att jag redan sett (och recenserat) betydligt värre filmer.

Fläskätaren sa...

Det kan tilläggas att recensionerna varit överhängande positiva så här långt, men det kan ju bero på att endast utvalda siter haft möjlighet att ta en titt på den än så länge. Ta exempelvis en titt på den här.