recensioner av zombiefilm på svenska - zombie movie reviews in Swedish

INFO Sommaruppehåll

Eftersom det råder stiltje i nyhetsflödet för tillfället, och då undertecknad inte riktigt har tid att recensera filmer såhär i semestertider, så tar den här bloggen ett kort sommaruppehåll. Det passar också bra med tanke på att sommarens zombiefilms-nyheter redan återfinns sammanfattade nedan.

Nyhetsrapporteringen återkommer alltså någon gång i augusti, när vardagslunket hunnit infinna sig. Och då är det främst höstens alla filmrealeaser som är på tapeten. Dessutom finns en rejäl trave med filmer som väntar på att bli recenserade - den som väntar på någonting gott...

Under tiden uppmuntras sommarlediga besökare att söka sig till andra bloggar om ämnet zombiefilm. Såsom de svenska bloggarna Zombiebloggen respektive zombies.blogg.se, vilka båda varvar zombierelaterade nyheter med recensensioner av såväl gamla som nya zombiefilmer - och mycket annat zombierelaterat. Dessutom finns engelskspråkiga bloggen News of the Dead, som dock främst fokuserar på nyheter och bokrecensioner.

Dessvärre har den troligen bästa zombiebloggen lagt ned verksamheten, nämligen Zombie-A-GoGo. Det välfyllda arkivet finns däremot kvar, liksom de mångtaliga systersidorna (dedikerade åt recensioner och intervjuer med mera). Materialet rekommenderas hur som helst varmt.

Sedan är detta uppehåll också ett utmärkt tillfälle att gräva ned sig arkivet på den här bloggen (i menyn till höger).

- Fläskätaren

Inga kommentarer: