recensioner av zombiefilm på svenska - zombie movie reviews in Swedish

NOTIS Premiärdatum för 28 Weeks Later (uppdaterad)

klicka här för att komma till hemsidan

Uppföljaren till den brittiska survival horror-filmen 28 Days Later (2002) har biopremiär i Sverige 7 september, medan den europeiska DVD-premiären för 28 Weeks Later väntas äga rum tre dagar senare. Mängder av förhandstittar är för övrigt tillgängliga på den officella hemsidan (klicka på bilden).

28 Weeks Later har utsetts till årtiondets bästa skräckfilm av hemsidan ESplatter, och lär också vara överlägsen föregångaren. Även om recensionerna i övrigt överlag varit positiva så har en del kritiker ändå reagerat negativt på det starkt antimilitaristiska budskapet. Mer information om handlingen som sådan återfinns alltså på den officiella hemsidan, alternativt i en tidigare notis.

källa: Twitch

3 kommentarer:

Emil sa...

måste säga att jag beundrar ditt arbete på bloggen!
kan rekommendera en relativt ny zombiefilm som heter flight of the living dead

Fläskätaren sa...

Tack för berömmet - ribban ligger ganska högt. Just nu förbereder jag förresten för höstens bloggande.

Vad gäller FotLD så är den redan recenserad med originaltiteln "Plane Dead" (använd sökfunktionen). Jag håller med om att det kan rekommenderas...

Jakob sa...

Riktigt bra blogg det här (:

Såg 28 Weeks Later för ett tag sen, 28 Days Later är en bättre film enligt mig, men 28 Weeks Later är en bättre skräckfilm då den inte har alls lika mycket story som föregångaren.