recensioner av zombiefilm på svenska - zombie movie reviews in Swedish

TRAILER Dead Air

Survival horror-filmen Dead Air av Corbin Bernsen verkar fortfarande vara i produktion, och beviset utgörs av den trailer som numera återfinns online. Filmens status är dock något oklar och något premiärdatum verkar inte heller finnas i dagsläget.

Externa länkar: Tidigare postning:

1 kommentar:

Fläskätaren sa...

Denna känns faktiskt alltmer som den zombiefilm som jag ser mest fram emot just nu, bortsett från Romeros Diary of the Dead (2007), förståss. Ju mer jag läser om upplägget och tanken bakom denna, ju större potential förefaller filmen ha. Det enda som torde kunna förstöra alltsammans är terroristen som uppenbarligen har en roll i filmen, men förhoppningsvis fungerar även det inslaget bra i sammanhanget. Förväntningarna är med andra ord höga, vilket kan vara litet vanskligt när det gäller små lågbudget-produktioner.

Kul också att att se Patricia Tallman, alltså skådespelarskan som spelade Barbara i Tom Savinis remake av Night of the Living Dead (1990) i en zombiefilm. Roligt också att Bill Moseley, som spelade Johnny i samma film, har huvudrollen... Filmmakaren Corbin Bernsen har däremot en liten biroll. Vilket också är kul.